Pysäköinti

Juhla-alueena toimii Porissa Karhuhalli ja sen ympäristö. Karhuhallissa järjestetään juhlien ohjelma aikuisille ja nuorille. Lapsille ja varhais-nuorille on oma ohjelmansa viereisessä Astora-areenassa.

Henkilöautoliikenteen toivotaan tulevan juhla-alueelle Luvianpuistokadun kautta oheisen kartan mukaisesti.

Bussiliikenteelle oma ohjeistus: Ohjeistus_busseille

Karhuhallin vieressä on kesäjuhlavieraille varattuja pysäköintialueita. Parkkimaksu on 5€/vrk, ja se maksetaan karhuhallissa sijaitsevaan juhlakansliaan. Parkkipaikoilla on liikenteenohjaus.

Hallia lähin paikoitusalue on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntarajoitteisille (INVA) sekä VIP-pysäköintiin. Myös moottoripyörille on oma pieni parkkialueensa Karhuhallin itäpäädyssä.

Matkailuautoille ja -vaunuille sekä busseille on varattu oma parkkialueensa Karhuhallin länsipäädystä. Matkailuautoilla ja -vaunuilla tulevat voivat yöpyä alueella. Varsinaisia leirintäalueen palveluja ei juhla-alueella järjestetä. Leirintäaluepalveluita on tarjolla mm. Yyterissä https://www.suomicamping.fi/yyteri

Toinen korjaus myös Pysäköinti sivulle: Karavaanareiden septitankin tyhjennys onnistuu Porin Portin Nesteellä https://www.neste.fi/asema/neste-pori-porinportti
Pysäköintiliput
Pysäköinti perjantai 5 €
Pysäköinti lauantai 5 €
Pysäköinti sunnuntai 5 €
Karavaanarit 15 €/yö
(sisältää suihku- ja WC-tilojen käytön)

Liput ostetaan kansliasta ja näytetään pysäköintialueelta poistuttaessa.