MARIANNE SALMINEN & TRE VAPIS (pe klo 16 ja 18.30)   Marianne Salminen

Marianne Salmisen sydämellä on nostaa profetaalista ylistystä Suomessa ja johdattaa seurakuntaa Jumalan kohtaamiseen, jossa on tilaa Pyhän Hengen toiminnalle. Bändissä mukana Tampereen vapaakirkkoseurakunnan eri ylistyskokoonpanoista taidokkaita ja palvontaa rakastavia muusikoita.

SUHE LIVE (pe klo 21 ja la klo 12.30)

SuheLiveSuhe Live on Suhe seurakunnan musiikkityöstä vastaava yhteisö. Mukana on kymmeniä muusikoita, jotka haluavat rakentaa seurakuntaa lahjoillaan ja kyvyillään. Pyrimme välittämään muuttumattoman sanoman Kristuksesta nykyaikaisella ja ymmärrettävällä tavalla tämän ajan ihmisille. Seurakuntamme keskellä syntyneiden laulujen tarkoitus on muistuttaa ihmisiä siitä kuka Jumala on, mitä Hän on tehnyt ja mitä Hän tulee tekemään.

MANSEN JUNNUT (la klo 10)Mansen junnut

Mansen junnut on kokoonpano, jossa lapset laulavat ja isät ja enot soittavat. Osa kokoonpanosta on esiintynyt Tampereen vapaakirkon Yhdessä-jumalanpalveluksissa muutaman vuoden ajan ja nyt on saatu mukaan myös uusia kasvoja!

ICF Hämeenlinnan vapaaseurakunnasta (la klo 15)

ICFICF worship group –yhtye soittaa nykyaikaista ylistysmusiikkia afrikkalaisella vivahteella. He palvelevat Hämeenlinnan vapaaseurakunnassa, International Christian Fellowship jumalanpalveluksissa. Yhtyeen jäsenet tulevat erilaisista taustoista — Afrikasta, Oseaniasta, Intiasta ja Suomesta. Kukin jäsen tuo oman tyylinsä mukaan musiikkiin.

MAJOR BIG BAND (la klo 18)

Major-bigbandMajor Big Band koostuu puhaltajista, komppiryhmästä ja laulukvintetistä. Yhtye on perustettu Helsingin vapaaseurakunnassa 30 vuotta sitten. Orkesterissa on noin viisitoista soittajaa, joista useimmat nuoria musiikin opiskelijoita tai harrastajia. Kapellimestarina toimii Ilkka Salmensaari. Yhtye on vuosien varrella esiintynyt seurakuntien tilaisuuksien lisäksi muun muassa radio- ja televisiojumalanpalveluksissa, hyväntekeväisyyskonserteissa ja ostoskeskuksissa. Se on myös käynyt kiertueilla Norjassa, Ruotsissa, Unkarissa, Itävallassa ja Puolassa. Vuotuiseksi perinteeksi on muodostunut joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa.

BRAXÉN-KUORO (la klo 18)Braxen-kuoro

Braxén-kuoro nousee Tampere-talon lavalle Suomen Vapaakirkon kesäjuhlilla järjestettävässä konsertissa, jossa esiintyy myös In Gloriam Dei -kuoro. Kuoroa johtaa Juha Törmä ja eri puolelta Suomea tulevia laulajia on noin 25. Laulajia on pääasiassa vapaaseurakunnista ja helluntaiseurakunnista, mutta myös muista kristillisistä seurakunnista. Kuoron ohjelmisto koostuu uusista ja vanhoista hengellisistä lauluista, uusilla sovituksilla ja tuoreella ilmeellä höystettynä. Kuoron ohjelmisto on monipuolinen sisältäen runsaasti kotimaista hengellistä musiikkia mm. Lasse Heikkilältä, Pekka Simojoelta ja Mika Piipariselta. Suurin osa lauluista esitetään ilman säestystä (a cappella), jolloin lauluille ja niiden sanomalle jää runsaasti tilaa. Laulut ovat musiikillisesti vaativia niin että kokeneemmallekin musiikin kuulijalle jää paljon kuunneltavaa.

IN GLORIAM DEI -KUORO (la klo 18)Krakovan_kuoro

In Gloriam Dei -kuoro nousee Tampere-talon lavalle Suomen Vapaakirkon kesäjuhlilla järjestettävässä konsertissa, jossa esiintyy myös Braxén-kuoro. Kiovalaisen babtistiseurakunnan kuoro In Gloriam Dei on perustettu 1970-luvun puolivälissä paikallisen seurakunnan nuorten lauluryhmäksi. Ryhmä perustettiin ylistämään Jumalaa, mutta sen tarkoituksena oli myös juurruttaa nuoria seurakuntaan heille mieluisalla tavalla.

HOPE SOUNDI (la klo 21 ja su klo 13) HopeSoundi

Hope Soundi on muusikoista, laulajista, ylistyksenjohtajista, biisintekijöistä ja tuottajista koostuva yhteisö Hopeseurakunnan sisällä. Soundin tehtävä on palvella Hopeseurakuntaa, ja siitä lähtökohdasta myös laajemmin Suomea ja maailmaa, johtamalla ihmisiä Jumalan läsnäoloon ja palvontaan musiikin avulla, luovasti, taidolla, uusia lauluja kirjoittamalla ja tavalla, joka on houkutteleva myös seurakunnan vielä ulkopuolella oleville.

SING TO THE LORD & SINFONIETTA (su klo 10)SttL&Sinfonietta

Sing to the Lord on Vapaakirkon musiikkityöryhmän vuonna 2005 käynnistämä projekti, jolla pyritään tukemaan ja innostamaan kuorolaulusta kiinnostuneita ihmisiä eri seurakunnissa. Tavoitteena on voimistaa kirkkokuntamme vankkaa kuorolauluperinnettä. Kuoro on avoin kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille. Vuosittain kuorolla on yksi tapahtuma, jossa työstetään ohjelmisto seuraaville Suomen Vapaakirkon kesäjuhlille. Lauluvalikoima on hyvin laaja klassisesta musiikista tämän päivän säveltäjiin. Kuoroa johtaa Kai Piikkilä.

Vapaakirkko Sinfonietta on jousisoittajien ja puhaltajien yhdessä muodostama sinfonietta-tyylinen orkesteri, jonka taustaorganisaationa on Suomen Vapaakirkon Jouset ry. Orkesteri on perustettu vuonna 1992 ja säännölliseen toimintaan osallistuu nykyisin noin 20–35 eri-ikäistä soittajaa. Orkesterin ensimmäinen kapellimestari oli Svatopluk Cibulka, nykyisin kapellimestarina toimii Antti Soininen. Vuonna 1999 orkesteri teki oman äänitteen ”Rauhan Maa”, kustantajana Päivä Osakeyhtiö. Vapaakirkko Sinfoniettan toiminta on avointa kaikille eri ikäisille jousisoittajille kirkkokuntiin katsomatta. Orkesterissa soittavien puhaltajien määrää joudutaan käytännön syistä rajaamaan.

 

Yhteistyössä:

Radio_Dei_300x150 Jyri_Häkkinen

Paiva_Osakeyhtio Cimson koulutuspalvelut

300x150_BiJour_6_172 ojakadun mainostoimisto

pukkila logo