Nuorten kesäjuhlat — Summerhopesummerhope_ympyralogo

Perjantai 30.6.

21.00 Ilosanoma valtakunnasta — Summerhope
| Mk.2:1–; 1.Joh.1:6–2:2 |
Puhujat: Frans Rautalahti, Juha Piippo, Petra Hämäläinen, Heidi Häkkinen, Leena Ilkka ja Mohamad Jawad
Musiikki: Suhe Live
Mukana: Legacy project
Juonto: Mikko Kaikkonen & Jenni Kleemola

23.00 Late Night Worship with Ida Bois — Auditorio
Kesäjuhlien perjantai-ilta jatkuu Summerhopen jälkeen ylistyksen merkeissä vierailevan artistin Ida Boisin johdolla. On innostavaa ajatella, että tulemme eri puolilta Suomea ja täällä saamme kokoontua yhteen rukoilemaan ja ylistämään Jeesusta. Tässä hetkessä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia Jeesuksen läsnäolosta, ylistyksen kautta. Tule ja ota kaverisikin mukaan kiittämään ja ylistämään!


Lauantai 1.7. 

12.30 Läsnäoloa — Summerhope (päälava)
| Mk. 4:1–34 |

Puhe: Hannu Vuorinen
Musiikki: Suhe Live
Juonto: Mikko Kaikkonen & Jenni Kleemola

17.30 Kanava: Take the Gospel  (E204)
Evankeliumi on annettu meille ja se on tarkoitettu jaettavaksi! Kanavassa innostutaan ensin Jumalasta ja sitten lähdetään rennosti kohtaamaan ihmisiä. Pääset rukoilemaan ihmisten puolesta ja jakamaan evankeliumia Tampereen kaduilla kokeneen YWAM-tiimin kanssa. Tule rohkeasti mukaan!

18.00 Kanava: Tanssi evankeliumin työkaluna — Klubi (Jumppasali)
Tule rohkeasti mukaan oppimaan lisää tanssista ja siitä, miten se on vaikuttanut meidän elämään ja miten sitä voi käyttää sanassa esille nousevan totuuden levittämiseen! Tule juuri sellaisena kuin olet, vaikket tanssista paljon mitään tietäisikään. : )

18.00 Kanava: Why God why?  (E203)
Ovatko nainen ja mies Raamatun mukaan tasa-arvoisia? Miten Jumalan olemassaolon voi todistaa? Miksi Jumala tuhoaa Vanhassa testamentissa kansoja? Miksi maailmassa on yksinäisyyttä? Kristityn elämässä herää monia kysymyksiä ja aina niihin ei ole helppo saada vastauksia. Lähetä sun kysymyksesi tälle porukalle vastattavaksi ja kuule siihen asianmukainen vastaus! Kysymyksiin vastaamassa on Riitta Parkkinen, Levi Moorres ja Juha Mikkonen. Kysymykset voi lähettää anonyymeina seuraavan linkin kautta (https://goo.gl/forms/xVXUEt8bJGCAt1zo2) lauantaihin 01.07.2017 kello 14.00 mennessä.

21.00 Tuhlaileva rakkaus — Summerhope (päälava)
|Mk 14:3-9 |

Musiikki: Hope Soundi
Mukana: Not for sale -tanssiryhmä
Juonto: Mikko Kaikkonen & Jenni Kleemola

23.00 EDM Praise Party — Klubi (Jumppasali)
Kesäjuhlien lauantai-illan estradi huipentuu ylistysbileisiin DJ-duo WLC:n johdolla. Luvassa on hyviä hetkiä yhdessä, Jeesuksen ja ystävien kanssa. Tämä on jotain, mitä et todellakaan halua illan osalta missata!

 

Sunnuntai 2.7.

10.00 Chill Out  — Klubi (Jumppasali)
Klubi on auki hengaamiselle aamuvirkkuja varten!

12.30 Ehtoollisjumalanpalvelus — Summerhope (päälava)
| Mk 16:1–16 |
Puhe: Henna Saarinen
Musiikki: Hope Soundi
Juonto: Mikko Kaikkonen & Jenni Kleemola