HopeKids  (7–11-vuotiaille)

HopeKids on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja se sijaitsee  Yleisen sairaalan rakennuksessa juhlateltan vieressä. Lastenjuhlat sijoittuvat kokonaisuudessaan rakennuksen toiseen kerrokseen.

HopeKidsin aikataulu:
Ovet avataan aina 15 min. ennen ohjelman alkamista ja suljetaan 15 min. ohjelman päättymisen jälkeen. Joka kerralla ohjelmassa on ensin 30 min yhteinen raamattuhetki salissa ja sen jälkeen tunti aikaa toimintapisteillä. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua ohjelmaan lasten kanssa.

Perjantai 30.6.
klo 18.30–20 Arvokas äppi

Lauantai 1.7.
Huom: Pääteltassa klo 10–11 Yhdessä! -vauvasta vaariin jumalanpalvelus (lastentilat suljettu tänä aikana)
klo 12.30–14 Arvostan!
klo 15–16.30 Arvaatko arvosi?
klo 18–19.30 Mennään kaikkeen maailmaan – Lähetysrastit

Sunnuntai 2.7.
klo 9.30–11 Kallisarvoista apua
klo 12.30–14 Mennään kaikkeen maailmaan II, ohjelmavastuussa ryhmä Kiovasta

Ilmoittautuminen

HopeKidsiin ilmoittaudutaan Lastenjuhlien ulko-ovella. Ennen sisäänkirjautumista täytetään ilmoittautumislomake. Kirjautuminen nopeutuu, kun täytät lomakkeen etukäteen netissä.
Ilmoita lapsesi tästä.
Nettilomakkeen voit täyttää omalla laitteella myös juhlien aikana. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, varaudu tällöin pidempään odotusaikaan.

HopeKidsissä on käytössä ranneke, jonka lapsi saa käteensä ensimmäisellä kerralla. Sama ranneke on käytössä koko viikonlopun ja sen kanssa lapsi pääsee sisälle HopeKidsiin. Lapsen ilmoittautuessa ohjelmaan sovitaan, saako lapsi poistua itsenäisesti vai vasta vanhemman hakiessa hänet.

HopeKids on lapsille maksuton. Lapsille ei tarjota välipalaa. Juotavaksi on tarjolla vettä.

HopeKids tiimin vetäjä: Laura Hiekkanen
Lavaohjelma:
Opetus: Satu Kettunen ja Heidi Häkkinen
Musiikki: Sanna Holopainen

Voimme ottaa lastenjuhlille lapsia siinä suhteessa kuin meillä on vapaaehtoisia ohjaajia. Suuressa osassa vuoroista on vielä vajautta. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi (vaikka vain yhteen vuoroon). Ilmoittaudu tästä.

Vastaa