HopeKids (7–11-vuotiaille)

HopeKids on tarkoitettu kouluikäisille lapsille. Viikonloppu muodostuu innostavista ohjelmahetkistä, joissa lauletaan, rukoillaan ja opitaan lisää Raamatusta, sekä toimintapisteistä, joissa pääsee liikkumaan, pelaamaan ja tekemään monenmoista mukavaa, kuten hyppimään benji-trampoliinilla tai vellomaan mustassa meressä. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua ohjelmaan lasten kanssa.

Aukioloajat

Perjantaina 29.6. klo 18.15–20.15
Lauantaina 30.6. klo 12.45–14.45, 15.15–17.15 ja 17.45–19.45
Sunnuntaina 1.7. klo 8.45–10.45 ja 11.45–14.15

Huom! Lauantaina 30.6. klo 10.30 Yhdessä! – vauvasta vaariin-jumalanpalvelus Karhuhallissa. Yhdessä!-jumalanpalvelus on kaikenikäisten yhteinen juttu, jossa saamme kohdata toisiamme ja Jumalaa.

Ilmoittautuminen

HopeKidsiin ilmoittaudutaan Lastenjuhlien ulko-ovella. Ennen sisäänkirjautumista täytetään ilmoittautumislomake. Kirjautuminen nopeutuu, kun täytät lomakkeen etukäteen netissä. Siirry ilmoittautumissivulle tästä >>
Ilmoittautua voi myös paikalla, paperilomakkeella.

Kun lapsi ilmoittautuu ohjelmaan, sovitaan, saako hän poistua HopeKidsistä itsenäisesti vai vasta vanhemman hakiessa hänet.

Lapsi saa HopeLopista ensimmäisellä kerralla rannekkeen käteensä. Sama ranneke on käytössä koko viikonlopun, ja sen kanssa lapsi pääsee HopeLopiin. Lapsen tuonut aikuinen saa samanlaisen rannekkeen, ja sen perusteella lapsi aikanaan luovutetaan hänelle. Myös lapsen seurana ohjelmassa oleva aikuinen merkitään rannekkeella.

HopeKids on lapsille maksuton. Lapsille ei tarjota välipalaa. Juotavaksi on tarjolla vettä. Astora Areenan yläkerran warkkikahvila palvelee ohjelman väliajoilla myös perheitä.

HopeKids tiimin vetäjä: Satu Klemm
Lavaohjelma: Seinäjoen, Lapuan ja Kouvolan vapaaseurakunnat

 

Vastaa