HopeLop (3–7-vuotiaille)

HopeLop on tarkoitettu alle kouluikäisille.Paikalla on ohjaajia, jotka huolehtivat lapsista. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua ohjelmaan lapsensa kanssa. Lapsi saa poistua HopeLopista vasta vanhemman hakiessa hänet.

HopeLop on auki kaksi tuntia kerrallaan. Jokaisella kerralla pidetään raamattuhetki, johon kaikki paikalla olevat lapset osallistuvat. Muuna aikana lapsille on järjestetty paljon kivoja leikkipisteitä, muun muassa pomppulinna ja kiipeilyteline.

Aukioloajat

Perjantaina 29.6. klo 18.15–20.15
Lauantaina 30.6. klo 12.45–14.45, 15.15–17.15 ja 17.45–19.45
Sunnuntaina 1.7. klo 8.45–10.45 ja 11.45–14.15

Huom! Lauantaina 30.6. klo klo 10.30 Yhdessä! – vauvasta vaariin-jumalanpalvelus Karhuhallissa.
Yhdessä!-jumalanpalvelus on kaikenikäisten yhteinen juttu, jossa saamme kohdata toisiamme ja Jumalaa.

Ilmoittautuminen

HopeLopiin ilmoittaudutaan Lastenjuhlien ulko-ovella. Ennen sisäänkirjautumista täytetään ilmoittautumislomake. Kirjautuminen nopeutuu, kun täytät lomakkeen etukäteen netissä. Siirry ilmoittautumissivulle tästä >> Ilmoittautua voi myös paikalla, paperilomakkeella.

Lapsi saa HopeLopista ensimmäisellä kerralla rannekkeen käteensä. Sama ranneke on käytössä koko viikonlopun, ja sen kanssa lapsi pääsee HopeLopiin. Lapsen tuonut aikuinen saa samanlaisen rannekkeen, ja sen perusteella lapsi aikanaan luovutetaan hänelle. Myös lapsen seurana ohjelmassa oleva aikuinen merkitään rannekkeella.

HopeLop on lapsille maksuton. Lapsille ei tarjota välipalaa. Juotavaksi on tarjolla vettä. Astora Areenan yläkerran warkkikahvila palvelee ohjelman väliajoilla myös perheitä.

HopeLop-tiimin vetäjä: Satu Klemm
Lavaohjelma: Rauman ja Espoon vapaaseurakunnat