HopeLop (3–7-vuotiaille)

HopeLop on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja se sijaitsee Astora-areenalla. Ilmoittautuminen on etuovella. Toivomme, että vanhemmat saattavat leikkialueelle asti.

HopeLopissa on käytössä ranneke, jonka lapsi saa käteensä ensimmäisellä kerralla. Sama ranneke on käytössä koko viikonlopun ja sen kanssa lapsi pääsee sisälle HopeLopiin. Lapset tulee hakea HopeLopista ennen sen sulkeutumista.

HopeLopissa on ohjaajia, jotka huolehtivat lapsista. Vanhemmat voivat halutessaan osallistua ohjelmaan lapsensa kanssa, mutta tarvitsevat merkiksi huoltajuudestaan rannekkeen. Lapsi saa poistua HopeLopista vasta vanhemman hakiessa hänet.

HopeLop on auki kahden tunnin jaksoissa. Jakson alkupuolella on raamattuhetki/musiikkituokio, johon kaikki paikalla olevat lapset osallistuvat.  HopeLopissa on myös paljon kivoja leikkipisteitä.

HopeLop on avoinna seuraavasti:

  • Perjantaina 29.6. klo 18.15–20.15
  • Lauantaina 30.6. klo 12.15.–14.15., 14.45–16.45 ja 17.45–19.45
  • Sunnuntaina 1.7. klo 9.15–11.15 ja 12.15–14.15

Huom! Lauantaina 30.6. klo klo 10–11 Yhdessä! vauvasta vaariin -jumalanpalvelus pääteltassa.

Yhdessä! -jumalanpalvelus on kaiken ikäisten yhteinen juttu, jossa saamme kohdata toisiamme ja Jumalaa.

Ilmoittautuminen

HopeLopiin ilmoittaudutaan Lastenjuhlien ulko-ovella. ilmoittaudutaan Lastenjuhlien ulko-ovella. Ennen sisäänkirjautumista täytetään ilmoittautumislomake. Kirjautuminen nopeutuu, kun täytät lomakkeen etukäteen netissä.
Ilmoita lapsesi tästä.
Nettilomakkeen voit täyttää omalla laitteella myös juhlien aikana. Lapsen tiedot voi antaa myös paikan päällä, varaudu tällöin pidempään odotusaikaan.

HopeLop on lapsille maksuton. Lapsille ei tarjota välipalaa. Juotavaksi on tarjolla vettä.

HopeLop tiimin vetäjä:
Lavaohjelma
Opetus:
Musiikki:

Voimme ottaa lastenjuhlille lapsia siinä suhteessa kuin meillä on vapaaehtoisia ohjaajia. Voit ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi (vaikka vain yhteen vuoroon). Ilmoittaudu tästä.