Puhujat

Michael_Yaron_webMichael Yaron

Pastori israelilaisessa seurakunnassa, johon kuuluu 100  jäsentä hyvin erilaisista kielellisistä, kulttuurillisista ja kirkkokuntataustoista. (Kesäjuhlilla pe klo 16)

 

 

Marko_Huhtala_webMarko Huhtala

Luterilaisen kirkon pappi, joka toimii pääkaupunkiseudulle levittäytyneen Kotiryhmäverkosto ry:n (www.verkosto.net)  pastorina ja toiminnanjohtajana.

Sydämellä on rakkaus  evankeliumiin siitä kertomiseen ja Jeesuksen opetusten vieminen käytännön tasolle. Haluan seurata elämässäni Jeesuksen opetusta siitä, mitä olette tehneet yhdelle näistä vähimmistä veljistäni sen te olette tehneet minulle. Olen vaikuttanut paljon karismaattisessa liikkeessä ja koen, että edelleen tänä päivänä tarvitsemme Jumalan voimaa- Jeesusta- joka Hengensä kautta voi muuttaa kokonaisia kansakuntia.“Siviilissä” olen aviomies ja kolmen lapsen isä. (Kesäjuhlilla pe klo 18.30)

 

Tommi_Koivunen_webTommi Koivunen

Jeesuksen seuraaja ja uuden sukupolven varustamisesta innostunut Raamatun opettaja. Toimii Vapaakirkon nuorisotyönjohtajana. Asuu Tampereella perheensä kanssa, johon kuuluvat vaimo Hanna, kolme teiniä (Lauri, Vilho, Elli) sekä havannankoira. (Kesäjuhlilla la klo 10, su klo 9.30)

 

Hannu_Vuorinen_webHannu Vuorinen

Viimeiset kahdeksan vuotta hän on toiminut Vapaakirkon kirkkokunnanjohtajana. Sitä ennen hän palveli vapaaseurakunnan pastorina Turussa melkein 30 vuotta. Kristuksen seurakunnan rakentaminen on ollut sydämen asia kaikkina näinä vuosina. Ja työkalupakissa nimenomaan saarnaaminen ja Jumalan sanan opettaminen ovat käytetyimpiä työkaluja. Kesäjuhlilla Vuorinen saarnaa kahdessa päätilaisuudessa.

Hän asuu vaimonsa Marjon kanssa Turun kupeessa Raisiossa. Perhekuntaan kuuluvat myös kaksi aikuista tytärtä miestensä kanssa. (Kesäjuhlilla la klo 12.30, 18)

 

Nimetön-1Georgi Zafirov

Georgi Zafirov työskentelee Shalom-seurakunnan pastorina Vratsassa, pohjois-Bulgariassa, yhdessä Euroopan köyhimmistä maista. Hänen sydämellään on uusien seurakuntien istuttaminen sekä uskovien opetuslapseuttaminen ja varustaminen. Georgin perheeseen kuuluu vaimo ja neljä 10-19-vuotiasta lasta. (la klo 15)

 

Ida_Zokkinen_webIda Tsokkinen

Ida Tsokkinen on Hopeseurakunnan työntekijä. Turussa asuvaan Tsokkisen perheeseen kuuluvat lisäksi Idan mies Joonas sekä heidän 4-vuotias tyttärensä Emma. Hopeseurakunnan ja Hopetapahtuman parissa työskentelyn lisäksi Ida opiskelee valmennusta. (Kesäjuhlilla la klo 21)

 

Henna_Saarinen_webHenna Saarinen

Henna Saarinen on Tulisielukoulun johtaja ja vapaakirkon pastori, joka rakastaa jutella syvällisiä kahvikupin äärellä ja pitää erityisen paljon juhlista sekä matkustamisesta. Unelmoi siitä, että Suomen nuoret saisivat oppia tuntemaan Jumalan Isän rakkauden ja sitä kautta koko heidän tulevaisuutensa muuttuisi!(Kesäjuhlilla su klo 12.30)

 

Matti_Repo_webPiispa Matti Repo

Matti Repo on Tampereen hiippakunnan 36. piispa. Teologian tohtoriksi Matti Repo väitteli vuonna 1997. Hänen väitöskirjansa käsitteli vanhurskauttamisoppia Johann Arndtin teologiassa. Vuodesta 2007 hän on toiminut Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan dogmatiikan dosenttina. Hän on Suomen Lähetysseuran hallituksen puheenjohtaja sekä Kirkon ulkomaanavun ja Suomen ekumeenisen neuvoston hallitusten varapuheenjohtaja. Kansainvälisiä luottamustehtäviä hänellä on Luterilaisen maailmanliiton, Euroopan kirkkojen konferenssin sekä Pohjoismais-saksalaisen kirkkokonventin piirissä.

Matti Revon puoliso on Härmälän seurakuntapastori Päivi Repo. Perheeseen kuuluu neljä lasta: Heikki (s. 1987), Mikko (s. 1990), Maija (s. 1995) ja Anna (s. 1998). (Kesäjuhlilla su klo 15)

 

Yhteistyössä:

Radio_Dei_300x150 Jyri_Häkkinen

Paiva_Osakeyhtio Cimson koulutuspalvelut

300x150_BiJour_6_172 ojakadun mainostoimisto

pukkila logo