Kesäjuhlien lapsikuoro

Lauantaina 8.6.2024 kesäjuhlien YHTEINEN TULEVAISUUS -tilaisuudessa klo 10.30

Keräämme lapsikuoroa Vapaakirkon kesäjuhlille Seinäjoelle. Kuoro esiintyy lauantaina 8.6.2024 klo 10.30 päälavalla Yhteinen tulevaisuus -tilaisuudessa. Säestäjänä toimii Suomen Vapaakirkon puhallinorkesteri. Kuoroon voivat osallistua n. 3-12-vuotiaat lapset yksittäisistä perheistä lasten ryhmät tai lapsikuorot seurakunnista. Unelmamme on, että lava täyttyisi lapsista! Kuoro esittää 4 laulua: Mua Jeesus rakastaa, On ilo olla yhdessä, Jalanjälkiä hiekassa sekä Ole rohkea! Laulut harjoitellaan omatoimisesti videolinkkien ja nuottien avulla. Laulajilla on mahdollisuus osallistua striimattuihin lauluharjoituksiin, joihin voi osallistua etänä 18.5. klo 11 ja 25.5. klo 11. Varsinainen pääharjoitus on itse esiintymisaamuna.

Mukaan tulee ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta!

Lauantain 8.6. aikataulu:

8.30 Lauluharjoitukset.
(Laulu alkaa tuolloin, paikalle mielellään aiemmin. Nuorimmille laulajille, 3-4-vuotiaille, riittää saapuminen klo 9.15 soundcheckiin)

9.15 Soundcheck ja läpimeno orkesterin kanssa.

9.50 Tauko. Tarjolla terveellistä välipalaa.

10.20 Esiintymispaikalla valmiina esiintymistä varten.

10.30 Tilaisuus alkaa.

Huoltaja/aikuinen, joka tulee varmistamaan juhlien harjoituksiin ja soundcheckiin, että lapsi/lapset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mukana on orkesteri, joten ajoitus harjoitusten suhteen on todella tärkeää.
Kuorolaisille tilataan mahdollisesti T-paidat, jotka voi halutessaan kustantaa itse.

Tilaisuuteen opeteltavat laulut:

Lauluharjoitukset etänä: