Soulful with Boedecker//Brandao & Furaha

Suomen Vapaakirkon Toivon Festivaali 2021 avataan juhlallisella konsertilla, jonka solistit ovat Roberto Brandao ja Johanna Boedecker.
”Johanna ja Roberto tulkitsevat heille merkityksellisiä lauluja ja kattauksesta löytyy aineksia kokonaiseen illalliseen alkupaloista aina jälkiruokaan asti. Housebändinä toimii monille tuttu rytmiryhmä Furaha, joka on tunnettu Suomessa gospelmusiikistaan”, tuottaja Jappe Vilponen hehkuttaa.

Konsertti näytetään suorana livestriiminä kesäjuhlien YouTube- kanavalla la 19.6. klo 19.00. Tässä on suora linkki konserttiin: https://youtu.be/780HRxwX98Y

Johanna Boedecker on sielukas ja vahva, soul – ja gospel -vaikutteinen lahtelainen laulaja, joka on tehnyt musiikkia laajasti yli genrerajojen. Hän on toiminut ammattilaulajana jo yli kahden vuosikymmenen ajan, sekä Suomessa että USA:ssa. Lisäksi hän toimii laulunopettajana, mainosspiikkerinä ja dubbaajana. Johanna aloitti musiikin harrastamisen nelivuotiaana, aluksi instrumenttina oli laulun lisäksi viulu, myöhemmin kantele ja piano. Sittemmin musiikista tuli hänelle ammatti ja häntä on kuultu vuosien varrella niin TV:ssä, livekeikoilla kuin äänitteilläkin.
Tunnettujen artistien kanssa yhteistyötä on tehty mm. Jippu, Maija Vilkkumaa, Laura Voutilainen, Sami Saari, Jore Marjaranta, Kaija Koo, Nina Åström ja Maarit Hurmerinta. Johanna esiintyy taustalaulajana yli sadalla levyllä. Ensimmäinen sooloalbumi Joulurauha julkaistiin vuonna 2012.

Roberto Brandao tuli suomalaisille tutuksi  The Voice of Finland – finalististina vuodelta 2018. Hänen karismaattinen ja valloittava äänensä sai tähtivalmentajat yllättymään. Hän on erittäin vahva kansainvälisen tason soul- gospel ja pop-musiikin tulkitsija.
Roberto on kotoisin Brasiliasta ja on asunnut Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Hän on julkaissut albumit Heavenly (omakustanne 2016) ja You Know The Way (Aikamedia 2019). Musiikin lisäksi hän innostunut ruuanlaitosta ja hän on mm. osallistunut kahtena kautena Bom apetite ruokaohjelmaa (AlfaTV).

Furaha tunnetaan Suomessa jo vuodesta 1985 soul-, funk- ja gospelmusiikista. Furaha aloitti aikanaan soittamalla instrumentaalimusiikkia ja on kehittynyt vuosien varrella monipuoliseksi eri tapahtumien tarpeita palvelevaksi rytmimusiikin tuottajaksi. Furahan kokoonpano muunttuu tarvittaessa muutaman luottojäsenen välillä ja laulusolisteja & köörejä lisätään tarpeen vaatiessa.

Konsertin kokoonpano on:
Sakari Pitkäsalo, koskettimet
Jori Kalliokuusi, koskettimet
Marko Varis, rummut
Jappe Vilponen, basso
Pekka Virtanen, kitarat
Bändin kapellimestarina toimiva Sakari Pitkäsalo on sovittanut
lauluja juuri tätä tapahtumaa varten ja uskomme, että niitä
sovituksia tullaan kuulemaan laajalti tapahtuman jälkeenkin.