Palvelutiimit

Kesäjuhlien aikana on tarjolla monenlaisia palvelutiimejä, joissa voit olla suurena apuna. Tarkastele alla olevia vaihtoehtoja ja tule mukaan palvelutiimiin, jonka tunnet kaikkein omimmaksi. Voit palvella useammassa tiimissä. 

Lasten juhlat

Lasten (n.3-10v) juhlaohjelma koostuu toimistapisteistä Päiväkoti Kullannupun alueella sekä muualla juhla-alueella, ja lavatilaisuudesta lasten lavalla. Kaipaamme sinua erityisesti toimintapisteitä valvomaan. Lapset ovat juhlien aikana vanhempiensa vastuulla, pienimmät heidän seurassaan, mutta sujuva leikki ja toiminta kaipaa avuliaita käsiä! Työvuoroissa kukaan ei toimi yksin. Lasten ja varkkien kanssa toimimiseen tarvitaan suosittelija omasta seurakunnasta (työntekijä/vanhimmiston jäsen).

Lisätietoja Nana Kivimäki nana.kivimaki(at)svk.fi

Varhaisnuorten juhlat

Varkkien (n.11-14v) juhlaohjelma koostuu hengaamosta, toimintapajoista sekä parista lavatilaisuudesta lasten lavalla. Voisitko olla antamassa aikaasi varkkien kanssa hengaamossa valvojana tai yhteisleikkien/-kisojen vetäjänä tai sujuisiko sinulta sählyottelun, pihafutiksen tai muun toimintapajan ohjaus? Työvuoroissa kukaan ei toimi yksin. Lasten ja varkkien kanssa toimimiseen tarvitaan suosittelija omasta seurakunnasta (työntekijä/vanhimmiston jäsen).

 

Lisätietoja Laura Hiekkanen laura.hiekkanen(at)svk.fi

Siivoustiimi

Juhlien aikana siivoamme WC:t, käytävät ja tyhjennämme roskakorit. Lisäksi lounasaikaan siivoamme ruokasalin ja juhlien päätteeksi vielä päiväkotirakennukset. Tekemistä on paljon, mutta se on mukavaa, kun saamme tehdä sen yhdessä hyvässä tiimissä. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja stephen(at)toms.fi

Ilmoittaudu mukaan palvelemaan

Valitse alla olevista palvelutiimeistä sinulle kaikkein mieluisimmat vaihtoehdot. Laita myös tieto milloin olet käytettävissä.