Palvelutiimit

Kesäjuhlien aikana on tarjolla monenlaisia palvelutiimejä, joissa voit olla suurena apuna. Tarkastele alla olevia vaihtoehtoja ja tule mukaan palvelutiimiin, jonka tunnet kaikkein omimmaksi. Voit palvella useammassa tiimissä. 

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojat huolehtivat siitä, että tapahtuma-alue pysyy kaikille osanottajille turvallisena. Järjestyksenvalvontakortti on suositeltava, mutta ei pakollinen. Kaikkein tärkeintä on hyvä tiimiläisasenne ja palveluhenkisyys. Tervetuloa siis mukaan tiimiin, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta toiminnasta.

Lisätietoja jukka.ranta(at)gmail.com

 

Some- ja mediatiimi

Tässä tiimissä on hyvä luvassa pöhinä ja tekemisen meininki.  Omassa roolissasi voit olla merkittävässä vaikuttamassa kesäjuhlien näkyvyyteen ja ilmeeseen sosiaalisessa mediassa. Tarvitsemme tiimiin somettajia, valokuvaajan ja nettisivujen päivittäjiä ja sisällön tuottajia.

Lisätietoja risto.vappula(at)svk.fi

Tulkkaus

Tulkkaustiimi järjestää tulkkauksen englanniksi kaikkiin kesäjuhlien viikonlopun päätilaisuuksiin ks. ohjelma. Jos sinulla sujuva englanninkielen taito ja palveluintoa, tule mukaan tiimiimme. 

Lisätietoja Juha ja Elke Juvonen je.juvonen(at)svk.fi

Rakennustiimi

Rakennustiimi toteuttaa kesäjuhlien rakentamiseen liittyvät työtehtävät ja hoitaa tarvittavan sähkön eri palvelupisteille. Palvelutiimin työ painottuu ennen tapahtumaan rakentamiseen ja tapahtuman jälkeen purkamiseen. Tämä on hyvä tiimi palvella, jos haluat olla mukana auttamassa ja samalla osallistua juhlille täysipainoisesti.


Lisätietoja lassi.jaaskelainen(at)viadia.fi

Kolehdinkeräys

Kolehti kerätään juhlilla kaikissa päätilaisuuksissa, joten kerääjiä tarvitaan jokaiseen tilaisuuteen. Voit ilmoittaa tarkemmin missä tilaisuuksissa olisit käytettävissä.


Lisätietoja arto.kortemaa(at)svk.fi

Siivoustiimi

Juhlien aikana siivoamme WC:t, käytävät ja tyhjennämme roskakorit. Lisäksi lounasaikaan siivoamme ruokasalin ja juhlien päätteeksi vielä päiväkotirakennukset. Tekemistä on paljon, mutta se on mukavaa, kun saamme tehdä sen yhdessä hyvässä tiimissä. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja stephen(at)toms.fi

Kahviotiimi

Kahviotiimin tehtävänä on huolehtia kesäjuhlien kahvion asiakaspalvelusta. Työ pitää sisällään myyntituotteiden valmistelua, esillepanoa sekä kassamyyntiä. Lisäksi tiimi huolehtii kahviotilan siisteydestä.

Lisätietoja kimmo.kaartama(at)svk.fi

Liikenteen ohjaus ja pysäköinti

Tiimin vastuulla on liikenteen ohjaaminen ja pysäköintimaksujen kerääminen.

Lisätietoja manuel.rautalahti(at)svk.fi 

Ensiaputiimi

Terveydenhuoltoalan ammattilainen tai opiskelija, tervetuloa mukaan ensiaputiimiin! Ensiapu juhlilla on sisältänyt lähinnä vähäisten vammojen ja erilaisten särkyoireiden hoitoa. Työvuorossa ollaan pareittain. Lääkärituki on jatkuvasti saatavilla. Mukava kokenut tiimi.

Lisätietoja heli.keranen(at)elisanet.fi

Ilmoittaudu mukaan palvelemaan

Valitse alla olevista palvelutiimeistä sinulle kaikkein mieluisimmat vaihtoehdot. Laita myös tieto milloin olet käytettävissä.