Toivon Festivaali 2021 Podcastit

Toivon festivaali 2021 lähettää joka viikko 11.5. alkaen podcastin. Podcastien aiheet vie meidät juhlan teemaa kohden. Isäntinä toimivat kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen ja pastori Manuel Rautalahti. Podcastit löytyvät

 1. Jakso: Jeesuksen paluu
  Toimittajana Manuel Rautalahti ja keskustelemassa kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen ja Suomen teologisen opiston opettaja, teologian tohtori Tommi Karjalainen

  Tästä linkistä pääset kuuntelemaan podcasti kesäjuhlien YouTube-kanavalla: TF2021_1_podcast_Jeesuksen_paluu
 2. Jakso: Raha – pelkkää mammonaako?
  Toimittajan Manuel Rautalahti ja keskustelemassa Jorma Terävä Tampereen Vapaakirkkoseurakunnasta ja Suomen Vapaakirkon talouhsjohtaja Kimmo Kaartama.

  Tästä linkistä pääset kuuntelemaan podcasti kesäjuhlien YouTube-kanavalla: TF2021_2_podcast_Raha_pelkkää_mammonaako?
 3. Jakso: Seurakunta 2020-luvulla
  Millainen on seurakunta 2020-luvulla tai millaisen tulisi olla? Onko yhtäläisyyksiä seurakuntaan 50-luvulla (siis ensimmäisellä vuosisadalla)? Ajatuksiaan jakamassa pastori Teemu Sormunen Turusta, Hannu Vuorinen haastattelee.

  Tästä linkistä pääset kuutelemaan podcastia:
  TF2021_3_podcast_Seurakunta_2020_luvulla
 4. Jakso: Tarttuva usko – jopa herätys!
  Hyvä uutinen on tarkoitettu jaettavaksi! Sydämissä syntyy usko evankeliumin kautta ja Kristuksen seurakunta kasvaa. Historiassa tunnetaan herätyksiä, jolloin evankeliumi on levinnyt kuin kulovalkea. Miten usko tarttuisi? Entä vieläkö on mahdollista nähdä herätys? Manuel Rautalahti keskustelee aiheesta pastori-kirjailija Paul Raja-ahon ja pastori Tom Bollströmin kanssa.

  Tästä linkistä pääset kuuntelemaan podcasti kesäjuhlien YouTube-kanavalla: TF2021_4_podcast_tarttuva_usko
 5. Jakso: Raamattu on Jumalan sana.
  Mitä se tarkoittaa? Miten Jumala on puhunut Raamatun teksteissä? Voiko Raamattuun luottaa? Kysymyksiä pohtimassa Suomen teologisen opiston rehtori Timo Lehikoinen, joka kertoo myös omasta suhteestaan Kirjojen kirjaan. Kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen haastattelee.

  Tästä linkistä pääset kuuntelemaan podcastia kesäjuhlien YouTube-kanavalla: TF2021_4_podcast_tarttuva_usko
 6. Jakso: Menettäjä voittaa – lähetystyön myytit
  Jeesus lähetti seuraajansa maailmaan levittämään hyvää uutista syntisten Vapahtajasta. Seurakunnan missio on yhteinen, niin lähtijöille kuin lähettäjille – ja jokainen on kutsuttu alkaen omasta lähiympäristöstä! Manuel Rautalahti haastattelee Vapaakirkon lähetysjohtaja Nanna Rautiaista, Thaimaan lähettejä Linnea ja Pauli Lindelöffiä ja lähetyksestä innostunutta Jeremia Klingaa.

  Tästä linkistä pääset kuuntelemaan podcastia kesäjuhlien YouTube-kanavalla: Linkki tulossa